JET ORIENTATION COURSE

Scopul acestui curs este de a te familiariza cu diferențele operaționale majore în tranziția spre aeronave multi-motor turboreactor și să te facă confortabil în a zbura manevre și apropieri de bază, raw data, zbor manual, la standardele cerute de liniile aeriene în timpul evaluărilor în simulator. Simulatorul nostru este foarte realist în ce privește parametrii Pitch and Power. Am realizat acest lucru printr-o directă colaborare cu producătorii de software și hardware (forța în sidestick este de asemenea realistă). Fiecare detaliu este conform cerințelor noastre stricte.

Rata de succes a clienților noștri la interviuri este de 95%.

 

STRUCTURA CURSULUI:

 1. Briefing pentru acasă cu informații despre conceptul Fly-by-wire, indicațiile de pe bord și prezentarea generală a cabinei.
 2. O oră briefing:
  • Parametrii Pitch and Power
  • Decolare normală
  • Urcare inițială (NADP și accelerare)
  • Interceptare nivel – zbor orizontal
  • Manevre de bază (urcare, coborâre, viraje simple și viraje strânse)
  • Interceptare ILS
  • Aterizare și ratare
 3. Trei ore de simulator – punerea în practică a manevrelor învățate
 4. O jumătate de oră debriefing

Aceasta este structura cursului recomandată de noi, cu toate acestea clientul are libertatea de a alege orice programă de antrenare care îi poate îmbunătăți abilitățile, în limita unui interval de 5 ore. De asemenea, acesta are libertatea de a alege orice instructor dorește, chiar și unul ce nu se regăsește printre cei recomandați de noi.

Experiența ne spune că acest curs este foarte intens și vei acumula o cantitate foarte mare de informații într-un timp foarte scurt. Majoritatea clienților noștri ne-au spus că au avut nevoie de măcar 24 ore după acest curs pentru a procesa toate informațiile, și au mai cerut două ore de simulator pentru consolidarea acestora. Pur și simplu rezervă orice slot de entertainment și folosește acest timp pentru exercițiu.

 

PREȚ SIMULATOR ÎN REGIM DRY-LEASE: 2.700 RON (TVA inclus, nu include costul instructorului)

Pentru programări sau mai multe informații vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos. Vă mulțumim!

  I agree to having read, understood, and accepted the Customer Privacy Notice displayed at https://flightx.ro/customer-privacy-notice/ and the Data Transfer Notice displayed at https://flightx.ro/data-transfer-notice/.