SMART ENTERTAINMENT

Ai fost vreodată curios de ce se întâmplă în cabina piloților în timpul unui zbor? Dacă da, atunci ești binevenit în simulatorul nostru de Airbus A320, un avion mediu curier, pe la vreo 65 tone! Tu îți vei alege orașul din care vei decola, și tot tu vei și ateriza avionul!

Evident, pe toată durata ședinței vei fi acompaniat de un instructor care îți va explica toate aspectele teoretice necesare unei experiențe cât mai plăcute. Aspecte generale ale aeronavei, manevrarea acesteia, precum și tehnicile necesare tuturor fazelor de zbor: decolare, urcare, croazieră, coborâre, apropiere și aterizare. Nu ai nevoie de cunoștințe de niciun fel legate de aviație în prealabil, căutăm doar entuziasmul și dorința ta de a te distra și de a învăța!

Ți-am pregătit în continuare câteva scenarii pe care le-ai putea încerca în simulatorul nostru:

PRIMA EXPERIENȚĂ

La sfârșitul acestei sesiuni ne propunem să poți face un tur de pistă, dovada că poți decola singur și poți aduce un avion în siguranță înapoi la sol!

ZBOR PESTE ORAȘ

69710652_2364407303827347_8825965460349517824_n

Dubai, New York, Paris, Los Angeles, alegerea e doar a ta. Fă decolarea, pune pilotul automat și relaxează-te în scaun cu o priveliște pe care mulți nici nu o visează!

ZBOR LA LINIE

21753473_1935421560059259_626064125914818389_o

Cluj – Tîrgu Mureș, Sibiu, București sau Timișoara. Te vom învăța toți pașii necesari, de la pornirea avionului până la parcarea și debarcarea pasagerilor la destinație.

URGENȚE LA BORD

unnamed (1).jpg2

Te simți curajos astăzi? Hai să vezi cum pot piloții să își păstreze calmul în cele mai diverse situații: depresurizarea avionului, cedări de motor, TCAS, și multe altele.

Vrei să încerci ceva anume ce noi nu am cuprins mai sus? Spune-le instructorilor noștri și ei vor seta scenariul exact cum ți l-ai dorit tu. Singura limită aici este imaginația ta! De asemenea, știm că distracția e mai frumoasă când suntem împreună cu cei apropiați, așa încât un grup de persoane pot să împartă costurile simulatorului, în limita timpului și a locurilor disponibile.

Aceste prețuri sunt valabile numai pentru sesiunile de entertainment, pentru oferta curentă de pilot training vizitează secțiunea dedicată a site-ului nostru sau trimite-ne o cerere în formularul de contact.

... sau poate ești în căutarea unui cadou neconvențional

Simona

"O experiență foarte frumoasă! Un cadou minunat pentru cei dragi… în special pentru cei cărora poate le este un pic teamă de zborul cu avionul. Noi cu siguranță vom reveni"

TE AȘTEPTĂM!