VOUCHERE CADOU

Salut,
îți mulțumim pentru interesul tău spre serviciile noastre. Mai jos îți vom descrie toate informațiile necesare unei eXperiențe de neuitat în simulatorul nostru de Airbus A320.

AM NEVOIE DE VOUCHER CA SĂ REZERV O SESIUNE DE SIMULATOR?
Nu neapărat! Dacă nu ai nevoie de o felicitare, cunoști data la care persoana dorită ar dori să rezerve sesiunea de simulator și această dată este deja disponibilă în sistem poți face o rezervare fără a achiziționa un voucher cadou, direct la secțiunea „Rezervări”. În caz contrar, continuă cu pașii de mai jos pentru a oferi un cadou de neuitat!

CUM OBȚIN VOUCHER-UL?
Pasul 1. Achiziționează pachetul dorit folosind platforma de mai jos (secțiunea „Gift Certificates”).

Pasul 2. Descarcă fișierul acesta (RO) sau acesta (EN) și deschide-l cu Adobe Reader, Google Chrome sau orice program care poate deschide și modifica fișiere în format PDF.
Pasul 3. Completează cele trei câmpuri de tip form din voucher cu următoarele date:

  • PACHET: [valoarea câmpului „Item” din pagina de confirmare de mai sus (sau din mail-ul de confirmare a comenzii)]
  • VOUCHER VALABIL PÂNĂ LA DATA DE: [valoarea câmpului „Expires” din pagina de confirmare de mai sus (sau din mail-ul de confirmare a comenzii)]
  • COD VOUCHER: [valoarea câmpului „Certificate codes” din pagina de confirmare de mai sus (sau din mail-ul de confirmare a comenzii)]

Pasul 4. Salvează rezultatul și trimite-l mai departe prin e-mail sau, pentru un cadou cu adevărat special, printează-l pe o felicitare pe care o poți oferi personal unei persoane dragi ție.
Pasul 5. Destinatarul va folosi codul de voucher la secțiunea Rezervări a site-ului flightx.ro pentru un discount de 100% la produsul achiziționat de tine.

Pentru orice întrebare te așteptăm cu un email la adresa contact@flightx.ro sau cu un Direct Message pe Facebook Messenger la @flightx.ro.

Numai gânduri bune,
echipajul FlightX