FAMILIARIZARE CU FLY-BY-WIRE

În acest curs vei învăța pas-cu-pas cum să efectuezi manevre simple și precise, manual (AP OFF, FDs OFF, Bird OFF, A/THR OFF). Simulatorul nostru este foarte realist în ce privește parametrii Pitch and Power. Am realizat acest lucru printr-o directă colaborare cu producătorii de software și hardware (forța în sidestick este de asemenea realistă). Fiecare detaliu este conform cerințelor noastre stricte. Cu acest nivel de realism vei înțelege magia Fly-by-wire, vei învăța parametrii de care ai nevoie să zbori precis manevrele standard, parametri pe care îi vei aplica mai târziu în simulatoare Level D și/sau avionul real. Indiferent de experiența pe care o ai pe avioane convenționale, va trebui să înveți cum să nu faci overcontrolling.

 

STRUCTURA CURSULUI:

 1. Briefing pentru acasă cu informații despre conceptul Fly-by-wire, indicațiile de pe bord și prezentarea generală a cabinei.
 2. O oră briefing:
  • Parametrii Pitch and Power
  • Decolare normală
  • Urcare inițială (NADP și accelerare)
  • Interceptare nivel – zbor orizontal
  • Manevre de bază (urcare, coborâre, viraje simple și viraje strânse)
  • Interceptare ILS
  • Aterizare și ratare
 3. Două ore de simulator – punerea în practică a manevrelor învățate
 4. O jumătate de oră debriefing

Aceasta este structura cursului recomandată de noi, cu toate acestea clientul are libertatea de a alege orice programă de antrenare care îi poate îmbunătăți abilitățile, în limita unui interval de 4 ore. De asemenea, acesta are libertatea de a alege orice instructor dorește, chiar și unul ce nu se regăsește printre cei recomandați de noi.

 

PREȚ SIMULATOR ÎN REGIM DRY-LEASE:  1.600 RON (TVA inclus, nu include costul instructorului)

Pentru programări sau mai multe informații vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos. Vă mulțumim!

  I agree to having read, understood, and accepted the Customer Privacy Notice displayed at https://flightx.ro/customer-privacy-notice/ and the Data Transfer Notice displayed at https://flightx.ro/data-transfer-notice/.