MĂSURI COVID-19

Dragii noștri,
cu mare bucurie anunțăm că ne redeschidem ușile pentru voi pe data de 15 mai. În același timp, suntem conștienți de faptul că în aceste momente sănătatea tuturor este cea mai importantă, așa încât am dezvoltat un set de recomandări menit să vă ferească de orice pericol în timp ce voi vă bucurați de eXperiența FlightX:

  1. Apelăm la simțul dumneavoastră civic de a nu veni dacă aveți simptome. În aceste cazuri vom prelungi toate voucherele și vom reprograma toate rezervările fără alte costuri.
  2. Vă rugăm să nu veniți însoțiți de mai mult de o persoană. Numărul maxim de persoane pe care îl putem găzdui în incinta simulatorului este de 3 (incluzând instructorul). Această restricție este eliminată în cazul în care toate persoanele care participă la sesiunea de simulator sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2 cu toate dozele necesare imunizării conform specificațiilor producătorului, au trecut mai mult de 14 zile de la ultima doză necesară, și pot demonstra imunizarea prin prezentarea certificatelor de vaccinare.
  3. Codul de acces în complex vă este comunicat prin e-mail la confirmarea rezervării. Vă rugăm să nu sosiți cu mai mult de 10 minute înaintea programării dumneavoastră.
  4. Vă rugăm să folosiți responsabili dezinfectatul de mâini pus la dispoziție la intrarea în complex.
  5. Ajungând la locație puteți găsi ușa încuiată, ca și cum nimeni nu este înăuntru. Vă rugăm să așteptați în fața ușii, pe bancă, până la ora sesiunii dumneavoastră. Când zona este eliberată, personalul vă va invita înăuntru, întrucât încercăm să limităm pe cât posibil interacțiunea dintre clienții noștri.
  6. La intrarea în sediu, vi se va lua temperatura. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul în cazul în care, după două măsurători, aveți temperatura mai mare de 37.3 grade Celsius.
  7. Vă rugăm să veniți cu mască și să o purtați peste gură și nas pe toată durata ședinței.
  8. Instructorul va dezinfecta toate suprafețele simulatorului cu care se face contact frecvent în fața dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră și vă așteptăm!